fbpx

Een Intex zwembad? Grootse waterpret voor een kleine prijs!

Intex Zwembad

Bij een Intex zwembad wordt vaak gedacht een opblaasbare zwembaden. Zo’n zwembad met en ronde vorm met een afmeting van rond 200 cm of 300 cm. Toch heeft Intex zwembaden een veel groter assortiment dan enkel de ronde opblaasbare variant. Naast de verschillende afmetingen aan opzetzwembaden zijn er ook verschillende vormen. Een ronde variant is nog altijd erg populair maar neemt ook vaak meer plaats in beslag waardoor ook steeds meer gekozen wordt voor een rechthoekig bad van Intex. Zo’n rechthoekig opzetzwembad wordt middels een metaal frame opgebouwd. Hoewel een Intex easy set hét opzetzwembad is wat het snelste staat is het gehele assortiment aan Intex baden er op gericht om binnen een handomdraai het zwembad op te bouwen en ook weer te demonteren.

De historie van Intex zwembaden?

Inmiddels internationaal bekend merk Intex ontstond in 1965 in Los Angeles. Intex was het allereerste in de markt van opzetzwembaden. Echter was het eerste product van Intex niet het opzetzwembad maar de opblaasbare strandbal. In 1997 werd het eerste opzetzwembad gelanceerd als een complete pool met een trap en filterpomp. Een lancering die inmiddels wereldwijd veel kinderen plezier op heeft geleverd. Een Intex zwembad kopen doe je als je opzoek bent naar een kwalitatief zwembad voor een betaalbare prijs.

Bij Intex draait alles wat we doen om kwaliteit, waarde en familietijd. Onze betaalbare producten zijn gebouwd om lang mee te gaan, net als de herinneringen die zijn gemaakt door de mensen die ze gebruiken. Intex

Intex distribueert naast zwembaden ook luchtbedden, opblaasbare spa’s, speelgoed, meubels, boten en nog veel meer. Intex is onderdeel van een internationale familie van bedrijven met ruim 40 jaar geschiedenis.

Wat Intex zo succesvol maakt?

De doelstelling van Intex is om producten van de hoogste kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs, en allemaal ontworpen om comfort, veiligheid en plezier te stimuleren. Mooie momenten waar kinds en families van genieten is waar Intex het voor doet.

De Intex visie is om het meest herkenbare, vertrouwde en innovatieve bedrijf in de opzetzwembad branche te zijn. Intex voert testen met de afgewerkte producten routinematig uit om ervoor te zorgen dat de zwembaden van Intex voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaam genoten kan worden van een intex zwembad in eigen tuin.

Ook op duurzaam vlak timmert Intex succesvol aan de weg. Binnen Intex blijven ze in ontwikkeling om de hoogste kwaliteit te bieden en tegelijkertijd de CO2-footprint te verkleinen. Al meer dan 10 jaar werkt Intex samen met leveranciers om de grote hoeveelheid gebruikte fossiele brandstoffen drastisch te verlagen zodat duurzaam genieten ook een dubbele betekenis mag krijgen.

Bijzondere kenmerken van het assortiment Intex zwembaden?

Het assortiment Intex zwembaden hebben een aantal overeenkomsten; het zijn allemaal opzetzwembaden, het zijn doorontwikkelde serie producten, stevig van kwaliteit, eenvoudig opgezet, en ontworpen om een bijdrage te leveren aan de mooiste en comfortabele momenten met het gezin.

Kies je voor een Intex opzetzwembad met ultra frame of een Intex easy set. Je bent in alle gevallen verzekerd van waterpret voor een betaalbare prijs.

Een intex opzetzwembad kopen? Maar welk zwembad past het beste bij mijn behoeftes?

Als nieuwe klant van Intex zwembaden is het goed om het verschil te weten tussen de verschillende modellen van Intex. Om die reden hebben we hieronder alle modellen uiteen gezet met toelichting zodat het makkelijker wordt om het juiste model te kiezen dat het beste past binnen jouw zwembad wens.

Intex Easy Set, gemakkelijk en snelle plaatsing van het opzetzwembad

De Intex Easy Set is hét model dat snel en gemakkelijk op te zetten is. Middels een opblaasbare rand die je gemakkelijk opblaasbare rand staat het zwembad binnen een mum van tijd. Een intex easy set is altijd rond en verkrijgbaar in verschillende groottes zoals 200 cm, 300 cm, 400 cm en ruim 500 cm. Variërend van 50 t/m 120 cm diep.

Afmetingen Intex Easy Set

183x51cm Happy Crab Easy Set Zwembad

183x51cm Cars Easy Set Zwembad

183x51cm Easy Set Zwembad

244x61cm Easy Set Zwembad

244x61cm Easy Set Zwembad Set + Pomp 602GS

244x76cm Easy Set Zwembad

244x76cm Easy Set zwembad Set

305x61cm Easy Set Zwembad

305x61cm Easy Set Zwembad Set + Pomp 602GS

305x76cm Easy Set Zwembad

305x76cm Easy Set zwembad Set

366x76cm Easy Set Zwembad

366x76cm Easy Set Zwembad Set

396x84cm Easy Set Zwembad

396x84cm Easy Set Zwembad Set

457x107cm Easy Set Zwembad Set

457x122cm Easy Set Zwembad Set

457x84cm Easy Set Zwembad Set

549x122cm Easy Set Zwembad Set

Een stevige Intex metaal frame zwembad in een ronde of vierkante vorm?

Intex Metaal Frame Pool: een stevig zwembad met een metaal frame dat hét opzetzwembad is wat de zomer in eigen tuin zal verrijken. De robuuste frame constructie rondom het zwembad bestaat uit gegalvaniseerd staal. Hierdoor beter bestendig tegen vocht en weersinvloeden. Naast de robuuste constructie van het metaal frame is het zodanig samengesteld dat het zwembad binnen 30 minuten staat. En die kwaliteit, het comfort en gemak wordt ook nog eens aangeboden voor een heel betaalbare prijs vanaf c.a. € 69,95 voor een ronde frame pool van 233 cm doorsnede.

305x 76 cm Metal Frame bad

305x 76 cm Metal Frame bad Set

305x76cm Beachside Metal Frame Pool

305x76cm Beachside Metal Frame Pool set + Pomp 602GS

366x76cm Metal Frame bad

366x76cm Metal Frame bad Set

457x122cm Metal Frame bad Set

244x51cm Metal Frame bad

220x150x60cm Rechthoekig Frame bad

260x160x65cm Rechthoekig Frame bad

300x200x75cm Rechthoekig Frame bad

450x220x84cm Rechthoekig Frame bad

450x220x84cm Rechthoekig Frame bad Set

Een groot en robuust zwembad in eigen tuin met de Intex ultra frame (XTR)

De ultra frame zwembaden binnen het Intex assortiment zijn dé next level metal frame pools. Met een dikker buis systeem, andere vormgeving buizen en samenstelling van het klik mechanisme is het algehele frame veel steviger en daardoor ook duurzamer dan de goedkopere metal frame variant.

De Ultra XTR Frame zwembaden hebben naast het ultra sterke frame ook een stevigere 3-laags zwembadfolie. Een Intex Ultra XTR Frame pool staat voor top kwaliteit. De dikke 3-laags folie bestaat uit een sterke polyester gewapende binnen laag die verpakt wordt door twee sterke lagen PVC folie. Hierdoor zijn de wanden extra versterkt maar toch flexibel.

Unieke eigenschappen van de Intex Ultra XTR Pool?

  • Top kwaliteit bad
  • Gemakkelijk meerdere seizoenen te gebruiken
  • Eenvoudig en snel op te bouwen
  • Inclusief zandfilterpomp en trap
  • Gemakkelijk te demonteren en op te bergen
  • Aantrekkelijk geprijsd

488x122cm Ultra XTR Frame bad Set

549x132cm Ultra XTR Frame bad Set

610x122cm Ultra XTR Frame bad Set

732x132cm Ultra XTR Frame bad Set

549x274x132cm Rechthoekig Ultra XTR Frame bad Set

732x366x132cm Rechthoekig Ultra XTR Frame bad Set

975x488x132cm Rechthoekig Ultra XTR Frame bad Set

Het meest populaire bad; Intex Prism Frame zwembad

De meest toegankelijke lijn binnen het Intex zwembad assortiment is de metal frame. Een goedkoop zwembad dat je voor een paar tientjes aanschaft. De Intex XTR ultra pool is weer het andere uiterste binnen het aanbod van Intex zwembaden. Het grote gat tussen de goedkope Intex metal frame zwembaden en de top kwaliteit Intex Ultra XTR Frame zwembaden wordt vervuld door de Intex Prism Frame.

De Intex Prism Frame is onderscheidend in prijs/kwaliteit verhouding

De Intex Prism Frame verrijkt de tuin met eindeloos zwemplezier en mooie momenten in het in het zwembad. De ongekend hoge kwaliteit en de zeer toegankelijke prijs maakt het Intex Prism Frame Pool assortiment ongekend aantrekkelijk. Deze uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding in combinatie met een groot aantal variaties in afmetingen maakt de Prism Frame het best verkochte bad van de Intex zwembad lijn. Qua kwaliteit vergelijkbaar met de Ultra XTR en qua prijsstelling net zo gunstig als de basic metaal frame zwembaden.

Intex kinderzwembaden

Kinds vinden waterpret fantastisch, zodra de eerste warme dag is aangebroken komen de kinderzwembaden weer tevoorschijn. De Intex kinderzwembaden zijn makkelijk opblaasbaar en hierdoor snel opgezet maar ook weer snel en veilig worden opgeborgen.

Baby’s en jonge kids zonder zwemdiploma kunnen enkel met toezicht in een kinderbadje spelen. Omdat ze ook zo snel groeien zal er alweer snel behoefte zijn aan een groter kinderzwembad. De intex zwembad lijn kids editie is zeer uitgebreid met verschillende afmetingen, kleuren en vormen. Zo is er voor iedere leeftijd wel een passend bad te vinden binnen het aanbod van Intex.

Mijn Eerste opzetbad

Speelbox bad

Strandvrienden 3-rings Babybad

Fruitig Zwembad

Kristalblauw kinderbad

Kristalblauw rondbad

Rechthoekig kinderbad

Zachte Zijwand bad

Swim Center Familie Lounge bad

Swim Center Familie rechthoekig bad

Swim Center Familie bad

Mini Frame bad

Zwembad accessoires van Intex?

Niet alleen in opzetzwembaden is Intex erg groot maar ook alle toebehoren die het zwemplezier ten goede zullen komen. Denk hierbij aan een zandfilterpomp, zoutwatersysteem, afdekzeil en overige artikelen zoals opblaasbare speeltjes zoals een Intex roze flamingo. Maar ook maakt intex ook hele leuke andere accessoires die de waterpret ten goede zullen komen zoals de drijfbare Intex party eiland in vorm van een Flamingo, opblaasbare kayak of intex water sproeier die de waterpret voor kinderen en hondjes tot ongekende hoogtes brengt.

Eindconclusie waarom koop je een Intex Zwembad?

Een intex zwembad kopen doe je als je jouw tuin wil verrijken met een opzetzwembad die je na de mooie zomerdagen weer gemakkelijk op kunt bergen. Ben je in overweging om een inbouwzwembad aan te laten leggen en ben je nog niet zeker of zo’n bad wel het geld waard is? Ook dan is een Intex zwembad een juiste aankoop. Voor een paar tientjes tot aan een paar honderd euro koop je een Intex zwembad waar je een of meerdere zomers van geniet en kunt ervaren of je veel gebruik maakt van zo’n bad.

Bij een intex zwembad koop je gegarandeerd veel waterplezier voor de meest aantrekkelijke prijs. Het is niet alleen de visie binnen de Intex organisatie om betaalbare waterpret producten te maken. Het is ook wat ze late zien in de markt. Goede kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijk prijs maakt een Intex zwembad zo populair bij de consument.

Overtuigd van de Intex zwembad voordelen? Klik dan hier en koop gemakkelijk jouw Intex zwembad online voor de beste prijs.

Menu