fbpx

Starline Zwembaden

Een eigen privé zwembad, spa of plunge pool thuis in eigen tuin? Starline is een fabrikant en merk van zwembaden, spa’s en verschillende zwembad accessoires zoals zwembadbesturingen, technieken en jetstreams. Allemaal producten die de wellness droom in eigen tuin vervullen. Middels een eigen dealer netwerk worden de producten van Starline in de markt gezet.

Wat maakt Starline uniek to.v. andere zwembaden?

Starline maakt zwembaden in een eigen fabriek in Pelt (België), net over de Nederlandse grens. Niet alleen worden hier de Starline zwembaden gemaakt ook de Starline spa’s en Starline zwembadafdekkingen (Roldeck) worden hier geproduceerd. Met een eigen polyester afdeling in de fabriek zijn de zwembaden met trots van een Belgisch fabrikaat te noemen.

Een strakke afwerking van het zwembad

Door de zwembaden van polyester te maken en met de nodige nabewerkingen zoals een coating en de verwerking van de inbouwdelen wordt zo’n zwembad volledig in eigen prefab klaar genaakt in eigen fabriek. Dit geeft een strak eindresultaat en is het zwembad direct klaar om prefab in de tuin geplaatst te kunnen worden.

Waarom je beter niet voor Starline zwembaden zou kiezen?

Wil je een eigen zwembad in de tuin aan laten leggen en heb je specifieke wensen? Denk hierbij aan een specifieke afmeting zwembad, een gave afwerking zoals een 3d zwembadfolie of mozaïek tegels. Dan kies je beter niet voor een Staline. Bij Starline ben je wel aan het juiste adres als je behoefte hebt aan een goed en strak afgewerkt zwembad met een hoogwaardige techniek. De aanschaf en het aanleggen van een Starline bad is daarentegen in de meeste gevallen duurder dan een bouwkundige ontwerp.

 

Waarom een Starline zwembad duurder is dan een bouwkundig zwembad?

Een Starline zwembad is een Belgisch fabrikaat en tevens een merk met een eigen dealernetwerk. Charmante brochures, gave filmpjes en een prachtige showroom waar de verschillende modellen zwembaden en spa’s te bezichtigen zijn geven beleving aan het merk Starline. Een zwembadbouwer die een bouwkundig zwembad voor je kan maken heeft deze kosten niet en is om die reden vaak voordeliger. Het aanleggen van een compleet Starline zwembad start vaak rond 75k of hoger.

 

Is de prijs van een Starline zwembad overal hetzelfde?

Gezien Starline met Starline dealers werkt om hun wellness producten zoals een spa, whirlpool of zwembad aan de man te brengen en te plaatsen kan toch de prijs per dealer verschillend zijn. Er wordt standaard met een adviesverkoopprijs gewerkt om alle klanten dezelfde prijs te kunnen bieden. Echter zijn er altijd ene variabelen waar een prijsverschil in kan zitten zoals het transport van het zwembad, grondwerk en omgevingsfactoren zoals vergunningen en kraanwerkzaamheden.

 

De Starline Urban Active, een soort van plunge pool?

De vraag naar kleine zwembaden is gegroeid de afgelopen jaren. Met minimale ruimte in de tuin was het ook tijd om binnen Starline te kijken naar het aanbod om het plezier en comfort te verruimen middels een compact zwembad. De Starline Urban Active is zo’n zwembad (Plunge Pool) waar je heerlijk in kunt ontspannen en geniet van comfort zoals de gave vormgegeven trap die tevens gebruikt kan worden als lounge dek. Ontspanning in jouw eigen stadstuin gezocht? Kom ook meer te weten over de Starline Urban Active.

Conclusie van een Starline zwembad? 

Bij Starline hebben een mooi assortiment aan wellness producten. De whirlpool, spa en prefab zwembaden in diverse afmetingen zoals die met een overlopende waterlijn. Binnen Starline werken ze doorgaans met kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige dealers. Een prima keuze als er een bad in het assortiment te vinden is die past bij je behoeftes, je kunt er zelfs een bezoek brengen aan hun showroom waar verschillende zwembaden en spa’s te bezichtigen zijn. In een ontspannen sfeer laat je jezelf inspireren over allerlei opties zoals verlichting, kleuren of technieken die het comfort van je aanschaf zullen vergroten. Echter ben je beperkt tot het assortiment van Starline en betaal je hier een relatief hoge prijs voor.

Eindconclusie: mooi product voor een hoge prijs en beperkte keuzes.

 

De voordelen van een bouwkundig zwembad?

Bij een bouwkundige zwembad is het veel makkelijker af te stemmen op wensen. Daarnaast bestaat het zwembad uit een robuustere constructie. Zo’n bouwkundige constructie is gewapend voor tegendruk, grondwater en klimaatschommelingen. Tenslotte maken ze huizen ook van de meest constructief sterke materialen. Qua investering zal een Starline zwembad in veel gevallen duurder zijn. Echter is een prefab zwembad zoals een bad van Starline vaak net wat sneller geplaatst dan een bouwkundig zwembad. Van gat naar zwembad middels een bouwkundige constructie kan ook snel gerealiseerd worden. Via een EPS bouwconstructie kan er zelfs erg snel en efficiënt worden gebouwd.

Menu