fbpx

Zwembadbouwer Top 20 van België en Nederland

Je tuin verrijken met een plunge pool, een mini zwembad of juist een olympisch bad aan laten leggen? Welke zwembadbouwers hebben we in Nederland, waar kun je allemaal terecht en wat onderscheidt ze van elkaar? Hieronder een selectieve top 20 met een korte omschrijving wat de zwembadbouwer kenmerkt.

 

Hieronder dé zwembadbouwer top 20:

1. Hybrid Pools

Uitzonderlijk in geïsoleerde baden. Middels een uniek EPS bouwsteen realiseren zij efficiënt en fantastisch geïsoleerde baden die het zwemseizoen zullen verlengen. Met als voordeel minder energie verbruik om meer genot te ervaren. Daarnaast bieden ze ook een functionele terrasafdekking. Geen ruimteverlies en dus ideaal voor de compacte stadstuin. Vele prettige voordelen verpakt in een slank bad. Lees er meer over op; www.hybridpools.nl

Zwembadbudget > 35.000 euro 

2. Compass Pools

Compass Pools heeft een ruim assortiment aan keramische composiet zwembaden. Dit zijn prefab zwembaden die in een fabriek worden gemaakt en via speciaal transport over de weg naar de tuin worden getransporteerd. Ze hebben ook een groot assortiment aan kleine baden (Plunge Pools). Meer weten over het concept van Compass Pools? Klik Hier.

Zwembadbudget > 50.000 euro 

Top-20-zwembadbouwer 3

3. Starline the Perfect Pool

De baden van Starline worden gekenmerkt door de composiet constructie en strakke afwerking. De zwembadbouwer is actief in de fabriek te Pelt België, waar het volledige assortiment van Starline wordt geproduceerd. De algemene showroom van Starline is in Valkenswaard maar landelijk zijn er vele dealers te vinden. De Starline Urban Active is dé Plunge Pool onder de Starlines. Meer weten wat Starline zo bijzonder maakt? Klik hier en ontdek waarom je voor Starline zou moeten kiezen en welke dealer het dichtst bij jou in de buurt zit.

Zwembadbudget > 50.000 euro 

4. van Elzen zwembaden

Zoek je een zwembad met een luxe afwerkingsniveau? Bij van Elzen is niets te gek en daar steken ze graag de handen uit de mouwen om als zwembadbouwer je droom te verwezenlijken. Klein of groot maakt niet uit, als het iets bijzonders mag zijn kun je best eens contact opnemen. Ontdek meer over van Elzen Zwembaden

Zwembadbudget > 75.000 euro 

4 punten om een zwembadbouwer te toetsen op kwaliteit en betrouwbaarheid!

Top-20-zwembadbouwer 4
Top-20-zwembadbouwer 5

5. VSB Wellness

Ga je weleens naar de sauna? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je al eens in een VSB sauna hebt gezeten of in een VSB zwembad hebt gezwommen. VSB is namelijk best wel een grote partij in wellness inrichtingen. Daarnaast bedienen zij ook de particulieren markt in het hogere segment.

Zwembadbudget > 50.000 euro

Zwembadbouwer gezocht? Tip: kies niet voor een onenightstand!

6. Nieuw Atlantis

Leisure pools staat groot op de website van Nieuw Atlantis Valkenswaard. Ook zij bieden prefab zwembaden en hebben ook een mooi assortiment aan verschillende afmetingen en kleurcombinaties aan zwembaden. Koplopers in de prefab zwembaden zijn echter toch wel de baden van Starline en Compass.

Zwembadbudget > 50.000 euro

Wat kost een zwembad in de tuin, waar moet je rekening mee houden?

Top-20-zwembadbouwer 6
Top-20-zwembadbouwer 7

7. van Gemert zwembaden

Zij maken allerlei zwembaden geheel naar wens van de klant. Een van de grootste zwembadbouwers in Nederland. Zoals ze zelf vertellen; Een luxe zwembad van hoge kwaliteit geeft uw woning en tuin cachet en biedt ultieme ontspanning. Naast zwembaden leveren zij ook een complete wellness voor bij je thuis. Kortom, van Gemert meer dan alleen een zwembadbouwer.

Zwembadbudget > 50.000 euro

8. Zwembad Company

Een in Limburg gevestigd bedrijf dat alle informatie en toebehoren levert om zelf aan de slag te gaan en een zwembad te bouwen. Ze hebben een eigen vestiging met een breed assortiment aan zwembadproducten die uit voorraad leverbaar zijn; zwembad company

Zwembadbudget > 2.600 euro DIY pakket 

Top-20-zwembadbouwer 8
Top-20-zwembadbouwer 9

9. Le Bain D’or custom made swimmingpools

Een buitengewone zwembadbouwer in het lijstje. Zij maken prefab zwembaden van HDPE. De eigenschappen van het materiaal laten het toe om zwembaden en plunge pools mee te maken. Le Bain D’or is gevestigd in het Belgisch Limburgse Bree.

Zwembadbudget > 35.000 euro

10. Willy Naessens Swimmingpools

De Willy Naessens groep bestaat uit industriebouw, voeding en zwembaden onder andere. De man achter de groep aan bedrijven in een karakteristieke ondernemer en bekende Vlaming. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw. Willy Naessens Swimmingpools maakt het voor je.

Zwembadbudget > 75.000 euro

Top-20-zwembadbouwer 10
Top-20-zwembadbouwer 11

11. Ambiance Wellness

Privé zwembad op maat? Of het nu gaat om polyester, rvs, pvc of een bouwkundig zwembad bij Ambiance Wellness kunnen ze het allemaal leveren en maken. Het stop niet alleen bij zwembaden, ook sauna’s en spa’s hebben ze in het assortiment.

Zwembadbudget > 50.000 euro 

12. Zwembaden DHZ

Opzoek naar een zwembadproducten om zelf de handen uit de mouwen te steken? Bij DHZ vind je allerlei producten die zij op een webshop presenteren. Ben je opzoek naar hulp? Dan kun je een technische man inhuren voor een kleine 60 euro per uur.

Zwembadbudget > 1.600 euro DIY pakket 

Top-20-zwembadbouwer 12
Top-20-zwembadbouwer 13

13. Romo Zwembaden

Vanuit hun bouwexpertise en vraag naar zwembaden is er terloops een zwembadtak ontstaan en realiseren zij bouwkundige baden, plunge pools en zwemvijvers.

Zwembadbudget > 25.000 euro 

14. Bouwman zwembaden

Plezier en beleving staat bij Bouwman zwembaden centraal. Een samenwerking met Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw maakt het aanbod voor de gemiddelde wellnesstuin in St. Willebrord en omgeving compleet.

Zwembadbudget > 50.000 euro 

Top-20-zwembadbouwer 14
Top-20-zwembadbouwer 15

15. Waterstijl luxe zwembaden

Zoals de naam al doet vermoeden ben je voor een luxe bad bij Waterstijl aan het juiste adres. Echter bieden zij enkel prefab baden van Starline en een rvs variant. Voor een sauna, spa of sunshewer kun je er ook terecht.

Zwembadbudget > 75.000 euro 

16. Wilan Zwembaden

Een polyester fabrikant uit Bladel. Maakt design meubelen van polyester, toeleveringen voor de agrarische sector en is ook zwembadjes, prefab visvijvers en plunge pools gaan produceren. Voor een kleine prijs een plunge pool kopen? Dan kun je wellicht eens informeren bij Wilan zwembaden.

Zwembadbudget > 5.000 euro DIY

Top-20-zwembadbouwer 16
Top-20-zwembadbouwer 17

17. Rhodos Wellness

Opzoek naar een sauna, spa, fitness apparatuur of een zwembad? Bij Rhodos hebben ze een breed assortiment aan wellness producten. Of het nu gaat om een goedkope plunge pool of zwembad. Bij Rhodos ga je voor een kleine prijs een groot assortiment vinden.

Zwembadbudget > 10.000 euro 

18. Swimm

Samen werken aan een gezonde, sportieve en ontspannen levensstijl. Dat is wat er direct zichtbaar is op de website van Swimm. Een klein bad om te werken aan je vitaliteit. Uniek door zijn tegenstroom installatie.

Zwembadbudget > 40.000 euro 

Top-20-zwembadbouwer 18
Top-20-zwembadbouwer 19

19. Zwemland

Alles op het gebeid van opzet en DIY zwembaden kun je vinden op zwemland. Met een beoordeling van 9,1 op hun webshop zou je zeggen dat het een degelijke partij is om je spullen te bestellen.

Zwembadbudget > 10.000 euro 

20. Toppy webwinkel voor zwembaden

Toppy is reeds webwinkel van het jaar geworden in de tuinbranche. Een duidelijke webshop met heel veel informatie en een gigantisch magazijn. Een van de grootste webshops op gebied van zwembad materialen.

Eindconclusie zwembadbouwer top 20?

Er zijn verschillende zwembadbouwers die allemaal hun eigen specialisme hebben. Heb je een beperkt budget? Kijk dan naar de zwembad webshops of naar een partij als Wilan Zwembaden. Wil je een exclusief bad kijk dan naar de bouwkundige bouwers die het helemaal naar wens kunnen maken.

Wil je comfort, het zwemseizoen verlengen en de laagste energierekening?
Kijk dan eens naar Hybrid Pools.

zwembadbouwer gezocht
Menu