fbpx

Toppy zwembaden

Online toonaangevend op het gebied van zwembaden spa’s en outdoor accessoires voor in en rondom de tuin. Toppy.nl is zelfs in de prestigieuze lijst van de Twinkel Top 100 te vinden en met een eervolle nummer 6 in de Ecommerce 50. De beide ranglijsten zeggen iets over de groei van e-commercebedrijven in Nederland. Waarin Toppy voorheen op internet te vinden was onder de naam Pooltopper.nl, Spatopper.nl en Vijvertopper.nl zijn de verschillende webshops samengesmolten en in een nieuw jasje gegoten; Toppy.nl

Wat maakt Toppy bijzonder?

Bij Toppy zijn ze begonnen met verkoop van zwembaden.. Daar groeide ze snel mee en zijn. daarom ook spa’s en anderen artikelen voor in de tuinen gaan verkopen. Alle producten die je op Toppy.nl kunt vinden hebben een gemene deler: de tuin. En recent hebben ze uit verrijkt met categorieën; outdoor, kamperen en watersport. Hoewel zwembaden nog steeds een erg populair product is op de webshop worden er ook steeds meer andere producten besteld zoals een spa, backpack, tuinslang etc.

Ondanks het assortiment van Toppy steeds ruimer wordt streven ze er naar om elke dag beter te worden, de grootste te blijven in hun branche, over het gehele assortiment een goed advies te kunnen geven en Top service te bieden. Toppy zou je zeggen!

De historie in zwembaden van Toppy?

In 2010 is Toppy begonnen met hun eerste webshop genaamd: pooltopper.nl, hierop verkochten zij zwembadproducten. Met een team, van toen der tijd, 3 man deden zij maximaal 10 bestellingen per dag.

Na ongeveer 4 jaar was Pooltopper.nl uitgebreid naar spatopper, saunatopper, vijvertopper en verschillende andere ’toppershops’. Deze shops hadden duidelijk een ding gemeen; het geven van goed advies. Het jaar 2018 sloten zij af met een award, een team van 25 werknemers en een nieuw magazijn van 2500 m2.

In 2019 werd het tijd om alle losse namen en shops samen te bundelen onder de naam Toppy.nl! Met een verrijkend tuinassortiment biedt Toppy alles voor tuin & outdoor. En inmiddels met een ruim team van 60 medewerkers.

Eigen-wijshied kenmerkt Toppy.nl

Zoals ze zichzelf noemen zijn het een stel knappe koppen bij elkaar. Het team bestaat vooral uit jonge mensen vol ambities. Wat maakt dat zij graag denken in oplossingen. Als het even niet lukt om een oplossingen te vinden voor het probleem zijn ze daar open en eerlijk over. Gladde praters horen bij Toppy niet thuis. Hierdoor ontstaat er een hecht team aan medewerkers. Klanten die bijvoorbeeld een spa of zwembad zoeken zullen goed geholpen worden door de productspecialisten en vervolgens door de logistiek medewerkers zodat de juiste levering op tijd plaatst te laten vinden. Minder fouten meer leuke dingen is het motto.

Waarom je beter geen zwembad koopt bij Toppy.nl?

Er is eigenlijk geen reden te bedenken om een argument te benoemen om er geen aankoop te doen. Met hun eigen-wijze specialisten kunnen ze klanten voorzien van een goed zwembad advies om vervolgens online een zwembad aan te schaffen. Als je liever bij een fysieke winkel koopt of het fijn vindt om één aanspreekpunt te hebben zou Toppy misschien niet de meest ideale partij zijn. Om bij de juiste partij jouw zwembad te kopen is het vooral goed om te luisteren naar je gevoel en de ervaring die je hebt bij het betreffende bedrijf.

Vindt de klant het ook Toppy?

Don’t take our word for it zou je kunnen zeggen. Inmiddels heeft Toppy vele klanten mogen helpen met een zwembad, spa of andere leuke dingen voor in de tuin. Hieronder een greep uit de reacties van Trustpilot waar de klant wordt uitgenodigd om een reactie achter te laten hoe zij de service van Toppy hebben ervaren.

Niet echt Toppy

Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Ze hebben verkeerde buis geleverd om jacuzzi op te pompen. We kunnen hem alleen maar gebruiken met ducktape erom .. Je krijgt zo’n welles nietes verhaal dan. Voelde voor ons niet Toppy en vooral niet klantvriendelijk.

We hebben even navraag gedaan en het is inderdaad toch de goede slang die je ontvangen hebt. Stuur gerust de foto’s door naar de klantenservice, dan kunnen we de oorzaak bekijken waarom je met ducktape moet werken, want dat is natuurlijk wel vervelend. We sturen je graag 2 spageurtjes naar keuze op, voel je je daar relax bij?

Goede klantenservice

Een jacuzzi besteld die helaas lek was. Hiervoor netjes een nieuwe ontvangen, echter was deze ook gelijk lek. Dat is jammer. Ik heb hiervoor contact opgenomen en ik heb netjes mijn geld teruggekregen. De producten vind ik van matige kwaliteit helaas, maar wel een top klantenservice!

Uitstekend, met wat minpuntjes

Levering was perfect! Snel en behulpzame chauffeur. Helaas moesten wij de bestelling retourneren en had ik wat moeite om de klantenservice te bereiken. Daarna konden wij het spoedig aanmelden voor retour. Helaas werd de bestelling niet afgehaald op de middag die wij hadden aangegeven en hebben wij een hele middag gewacht. Een timeslot van hoogstens 3 uur zou daarvoor fijn zijn, nu wisten wij niet wat middag betekent: begint die om 12 uur tot 6 uur of is dat anders? Dit geeft veel onzekerheid en je kunt niet weg voor even een boodschap ofzo, dat is lastig. Uiteindelijk werd de bestelling de volgende ochtend opgehaald, zonder dat daarvoor een afspraak was gemaakt. Gelukkig was mijn man thuis, dus eind goed, al goed, zeker tevreden!

Dankjewel voor je uitgebreide review! Daar kunnen we wat mee! We nemen je minpuntjes mee en gaan kijken wat we eraan kunnen doen! We snappen goed dat zo’n lang timeslot vervelend is en al helemaal als er dan ook nog niemand verschijnt en je dus voor niks hele tijd uit het raam hebt zitten kijken.

Prima webshop

Veel keuze via de website en snel geleverd.

Prima webstore !

snelle levering, mooie aanbieding (persoonlijk op basis van eerdere bestelling – inschatting dat het product inmiddels leeg zou zijn 🙂

Goede prijzen, veel aanbod. Mijn eerste keus voor pool-spullen.

Da’s nou timing he! Fijn dat je je zwembad boodschappen altijd bij ons haalt! Jij mag blijven 💛

Zoals je hierboven kunt lezen zijn de reacties over het algemeen erg positief over Toppy en leveren ze leuke dingen voor over het algemeen tevreden klanten. Het kan altijd zijn dat er iets mis gaat maar dan gaat het er om hoe dat je het oplost. Een beetje wijzer geworden door dit Toppy artikel?

Ga niet over een nacht ijs en duik ook snel eens op onze pagina; online zwembad kopen voor een aantal suggesties die je helpen het juiste zwembad aan te kopen.

Intex Zwembad

Bij een Intex zwembad wordt vaak gedacht een opblaasbare zwembaden. Zo’n zwembad met en ronde vorm met een afmeting van rond 200 cm of 300 cm. Toch heeft Intex zwembaden een veel groter assortiment dan enkel de ronde opblaasbare variant.

Bestway Zwembad

In overweging om een Bestway zwembad aan te schaffen? Verrijk je tuin met een mooi, stevig en gemakkelijk Bestway zwembad. Bestway zwembaden heeft verschillende modellen verkrijgbaar zoals de opblaasbare zwembaden, opzetzwembaden maar ook de frame zwembaden of die met den stalen wand.

Zwembad kopen?

Het aanbod aan zwembaden is gigantisch. Kies je voor een inbouwzwembad, opblaasbaar zwembad, intex zwembad of een plunge pool? Wat voor eigen zwembad je ook kiest er zijn altijd verschillende keuzes te maken. Om je te helpen het juiste zwembad te kopen hebben we dit artikel geschreven om inzicht te geven welk type zwembaden er allemaal zijn en waarom je beter voor een frame zwembad dan een Easy Set zwembad zou kunnen kiezen bijvoorbeeld.. 

Menu